You are a Badass at Making Money – lihtne, lõbus, mõtlemapanev ja rikkaks tegev?

Facebook
Twitter
LinkedIn

By: Jen Sincero

Ostsin selle raamatu hetke ja emotsiooniajel. Lappasin erinevaid raamatuid kord Apollo riiulite vahel inspiratsiooni kogudes ning kõik inglisekeelsed raamatud olid superhinnaga. Jen Sincero kõnetas mind – olen veel ühte tema raamatut lugenud.

Ja teema kõnetas mind – jah, ma olen Badass raha kogumises ja loomises. Aga ma tajun, et mul on palju varasemaid limiting beliefse, mis mind takistanud on. Aga ma teadvustan fakti ja näen vaeva, et sellega tegeleda… ma ei mõelnud kaua. Paar minutit hiljem oli raamat mul ca 5€ eest nahksesse koti susatud ning astusin sirge seljaga raamatupoest välja. Otsustasin, et ma mitte ainult ei loe seda raamatut, vaid teen sellest rutiini.

Hommikune rahaenergia – Badass MoneyMaker

Minu rutiiniks selle raamatuga said hommikused affirmationi ja rahaenergia minutid.

Loe veel:

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga